Jianu scapă de procesul intentat de Morega

Fostul primar al municipiului Motru, Gigel Jianu, a fost acționat în instanță de primăria condusă acum de Cosmin Morega. Acțiunea în răspundere patrimonială a fost deschisă la începutul anului pe rolul Tribunalului Gorj.

La al doilea termen, instanța s-a pronunțat pe această speță. „Respinge cererea de chemare în judecată ca neîntemeiată. Cu apel în termen de 10 zile de la comunicare, se ce depune la Tribunalul Gorj. Pronunţată la data de 01.04.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”, a decis instanța.

Morega a cerut ca fostul primar să fie tras la răspundere și să achite peste 400.000 de lei, „cu titlu de penalități, cheltuieli de judecată și cheltuieli de executare plătite de UATM Motru ca urmare a nerespectării clauzelor contractuale prin neplata la termen a lucrărilor de investiții contractate”.

Cei doi politicieni se află la cuțite încă de pe vremea fostului primar Jianu, când Morega era viceprimarul localității. Între cei doi edili nu a existat deloc colaborare, doar certuri și răfuieli politice.

Vizualizări: 2,124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: