Încep lucrările de reparații la Pasarelă

Lucrările de reparații la Pasarela de pe strada Unirii din Târgu Jiu vor începe de duminică seara. Anunțul a fost făcut de viceprimarul liberal, Bogdan Bejinaru. Acesta spune că  angajații Edilitara vor pregăti pasarela pentru asfaltare. Vor fi reabilitate trotuarele și înlocuite bordurile.

”Începând cu duminică noaptea se va lucra pe pasarela de la Gârdu, începând cu ora 21:00 și până la ora 06:00 dimineața.  Tot pe perioada de noapte, dacă temperatura ne va permite, vom turna și un strat de uzură pe toată suprafața. Am luat această decizie, deoarece din discuțiile pe care le-am avut cu membrii biroului tehnic, am zis că este nevoie de o cosmetizare. Nu sunt probleme în ceea ce privește structura de rezistență. Pe mandatul meu va lucra Edilitara”, a spus Bogdan Bejinaru.

Lucrări de asfaltare se vor derula, în perioada următoare, și în mai multe cartiere din Târgu Jiu. ”Săptămâna aceasta vom începe asfaltările în Cartierul Narcise. Tot în această săptămână vom termina Cartierul Argeș - Cerna și am început deja operațiunile de frezat și în Cartierul Siretului. De asemenea, vom intra cu lucrări și pe strada A .I Cuza, acolo unde ne dorim să amenajăm 40 de locuri de parcare”, a mai spus viceprimarul Bejinaru.

Vizualizări: 1,317

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: