Grădiniță cu program prelungit, la Polovragi

O grădiniță cu program prelungit va deveni funcțională de la toamnă în comuna Polovragi. Unitatea de învățământ este chiar în centrul localității și are o capacitate de 30 de preșcolari. Autoritățile locale au luat decizia de a face o grădiniță cu program prelungit, în urma solicitărilor venite din partea părinților.

Investiția se ridică la aproximativ 300.000 de euro. Nu vorbim de o clădire nouă, ci de renovarea și modernizarea grădiniței existente în centrul comunei Polovragi.

”Grădinița cu program prelungit este chiar în centrul comunei. Am renovat, extins și modernizat grădinița existentă. De această investiție se vor bucura preșcolarii începând din această toamnă și noi sperăm ca pandemia să ne lase să funcționăm fără întrerupere. Capacitatea grădiniței este de 30 de locuri și este dotată cu bloc alimentar, sală de mese, dormitor și săli de activități”, a declarat primarul din comuna Polovragi, Gheorghe Epure.

Autoritățile locale nu se opresc aici, ci au în plan construirea unei astfel de grădinițe și în alt sat. ”Noi intenționăm să facem o astfel de grădiniță și în cătunul de rudari. Acolo avem 37 de preșcolari și credem noi că se justifică investiția”, a mai spus Gheorghe Epure.

Vizualizări: 827

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: