Horoscop

Valabil pe 1 martie

Berbec: Pentru cei dragi manifești astazi slăbiciuni de care se poate profita din plin. Tot ce tine de segmentul sentimental are nevoie să fie restructurat, reconstruit, revigorat. Aiba este la tine și anume la felul în care îți manifești iubirea față de cei dragi și la felul în care relaționezi cu generațiile mai tinere decât tine.

Taur: În relațiile familiale, astazi există tensiuni accentuate și discuții pe tonuri ridicate. Totul pornește de la bugetul disponibil pentru reparații, pentru îmbunătățirea condițiilor în spațiul de locuit sau pentru achiziționarea unor bunuri patrimoniale. Tu ai anumite planuri domestice, în schimb membrii familiei tale vor cu totul altceva decât propui tu.

Gemeni: Posibil să-ți schimbi părerea vizavi de unele rude sau prieteni din anturajul apropiat. Interesant ar fi să urmarești de pe margine, în tăcere, ceea ce spun sau fac cei din preajma ta. Vei descoperi multe detalii ale caracterului lor. Chiar dacă îți displace ceea ce vezi sau auzi evită să formulezi concluzii, decizii sau să-ți expui părerile în public.

Rac: Gândurile îți vor zbura la capitolul financiar întreaga zi. Posibil să primești ceva bani, bunuri sau favoruri din activitatea profesională desfășurată la serviciu, dar sunt nesatisfăcătoare. Temerile legate de veniturile tale sunt nefondate.

Leu: Controlează-ți reacțiile, pentru că este o zi în care foarte ușor oscilezi în gânduri, decizii și vorbe. Ești tentat să te implici în tot soiul de treburi, dar în special în treburile altora. Ocupă-te pe îndelete de tine.

Fecioară: O zi în care ar fi bine să te ocupi numai de treburi ușoare. Discreția, evitarea spațiilor aglomerate și discuțiile de taină cu cei dragi și de încredere îți aduc alinare, dar și informații prețioase. Poți afla lucruri interesante despre segmentul profesional în care activezi sau despre șefi și colegi.

Balanță: Relațiile cu prietenii te pun pe gânduri, dar și relațiile cu persoanele care te susțin în plan socio-profesional. Posibil să constați că cei care te sprijineau necondiționat până nu demult, acum fie își retrag sprijinul, fie te dojenesc pentru că ar trebui să faci lucrurile altfel.

Scorpion: Se intrezărește multă animație la serviciu. Atât șefii, cât și colegii au multe pretenții de la tine. Sigur că te vei descurca onorabil cu tot ce se ivește în segmentul profesional, dar nemulțumirile tale profunde sunt legate de plata aferentă serviciilor pe care le prestezi tu. Provocarea zilei constă în a găsi echilibrul între eforturile pe care le depui la locul de muncă și ceea ce obții în urma lor.

Săgetător: Demersurile intelectuale și călătoriile sunt teme importante astăzi. Este posibil să călătorești în scop profesional sau pentru a ajuta o rudă îndepărtată. Toate acestea pot implica cheltuieli neprevăzute. Ar fi bine să-ți selectezi prioritățile și să te pregătești serios pentru ceea ce ai de făcut astazi.

Capricorn: Discuțiile legate de bani te pot pune pe gânduri. Poate fi vorba, fie despre plăți comune cu partenerul de viață sau rudele, fie despre chestiuni profesionale care implică a cheltui tu ceva bani. Bine este să stai deoparte, în liniște, să-ți planifici pe îndelete bugetul disponibil și prioritățile.

Vărsător: Privește atent la relațiile parteneriale în care ești implicat. În primul rând este vorba despre relațiile profesionale, cele care îți aduc beneficii materiale. Ai putea constata că în ultima vreme depui eforturi mari, iar plata aferentă sau recunoașterea meritelor tale din partea colegilor lasă mult de dorit.

Pești: La serviciu ai multe lucru, însă sporul lasă mult de dorit. Se pare că există o discrepanță între ceea ce și cum dorești tu să faci și ceea ce-ți oferă contextul acestei zile. Fii prudent și dozează-ți eforturile pentru ca organsimul tău are nevoie de odihnă. Sănătatea este vulnerabilă pe întregul organism.

Vizualizări: 1,120

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: