Jucător de la Pandurii, cu bolid de 200.000 de euro

Pandurii Lignitul Târgu Jiu este în insolvenţă şi fondul de salarii pentru întreaga echipă este mai mic decât câştigul unei vedete din vremea în care echipa era în Liga I. Cu toate acestea, presa sportivă a descoperit la Pandurii un jucător plin de bani.

Este vorba de mijlocaşul central Cristian Raiciu, un tânăr de 22 de ani, extrem de activ pe Instagram. Raiciu postează des fotografii cu maşina sa, un Mercedes S 500, în valoare de 200.000 de euro, alături de iubita sa şi se laudă cu hainele sale scumpe, de la case de modă celebre, precum Gucci, Givenchy, Valentino, Hermes sau Louis Vuitton. În plus, deţine mai multe ceasuri de lux, firma preferată fiind Rolex, scrie gsp.ro.

La fiecare fotografie, Raiciu postează şi câte un mesaj inspiraţional, precum „Mama a crescut un star”, „Trăieşte viaţa fără frică”, „Pot să comand nişte rivali? Acum nu am niciunul”.

Crescut la Academia Hagi şi trecut pe la Chiajna, Rapid, juniorii de la FCSB, Cristian Raiciu este acum legitimat la Pandurii, în Liga a 2-a. Jucătorul este cotat pe transfermarkt la 150.000 de euro.

Galerie foto



Vizualizări: 5,218

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: