Jucătorii de la Pandurii merg luni la medic

Jucătorii de la Pandurii au programată luni vizita medicală efectuată de obicei la început de an sau de sezon. După stagiul de pregătire centralizată lotul s-a mai subţiat din cauza accidentărilor, după ce din start doi jucători erau deja indisponibili.

Aşadar nu vor fi apţi pentru a fi văzuţi de medicul sportiv jucătorii Daniel Ciobanu şi Bogdan Dănăricu, ambii necesitând o perioadă mai lungă pentru recuperare, dar nici Dodoi şi Şendroiu, ambii accidentaţi în perioada de pregătire. În cazul ultimilor doi în aceste zile se va stabili exact diagnosticul şi perioada de recuperare.

Restul jucătorilor din lot trebuie să se prezinte luni la ora prânzului la Policlinica Sportivă din Craiova pentru a trece testele de efort şi a fi consultaţi de medicii clinicii sportive.

Începând de marţi echipa va intra în programul normal de pregătire şi va începe seria de patru meciuri de verificare care mai sunt programate până la debutul părţii a doua a campionatului. Primul dintre acestea este programat miercuri 6 februarie cu CSO Filiaşi. 

Vizualizări: 622

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: