ACS Târgu Jiu a pierdut meciul, dar a mai câştigat suporteri

Echipa locală de baschet a pierdut meciul disputat sâmbătă cu CSM Târgu Mureş, scor 65-107. Diferenţa de scor nu este însă aşa de mare cum s-ar crede, având în vedere diferenţa de valoare dintre cele două loturi şi obiectivele celor două formaţii.  Cu toate problemele din ultima perioadă jocul prestat de gazde a dus la un meci frumos, chiar dacă a fost destul de dificil să ţină piept unei formaţii mult mai experimentate.

Totuşi gorjenii de la ACS Târgu Jiu au avut şi de câştigat la acest meci, câteva sute de suporteri care au fost entuziasmaţi de fiecare coş al favoriţilor, chiar dacă scorul nu le-a fost deloc favorabil. Sala nu a fost plină, dar aproximativ 500 de spectatori au luat loc în tribuna principală  şi la loja din partea opusă. Conştienţi de diferenţa dintre cele două echipe, spectatorii nu au încetat să susţină baschetbaliştii de la ACS până la finalul jocului şi i-au felicitat la final la marginea terenului pentru jocul bun prestat.

Aşa cum şi antrenorul celor de la ACS, Claudiu Alionescu, se aştepta, problemele din ultima perioadă şi plecările din lot şi-au spus cuvântul, cea mai grea pierdere fiind cea a principalului marcator, Kevin Allen. Lotul a fost completat în ultima săptămână cu încă trei jucători, doi dintre ei debutând la acest meci cu CSM Târgu Mureş. Este vorba de Nicholas Montez Singleton, şi tânărul de doar 15 ani Mihai Bădiţa, Martin Jordan neavând încă drept de joc.

GALERIE FOTO

Vizualizări: 1,160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: