Jucătorii de la Pandurii vor să plece, „Berlusconi“ rămâne la PSD

Showul dintre impresarul Anamaria Prodan şi preşedintele CS Pandurii, Mihai Prunariu, a continuat şi ieri. Presa sportivă scrie că mai mulţi fotbalişti din lotul gorjean, cei impresariaţi de Anamaria Prodan, şi-ar fi depus memorii prin care cer să fie declaraţi liberi de contract, reclamând restanţe salariale. În plus, Prunariu este acuzat că încalcă prevederi ale UEFA şi FIFA prin deţinerea unei funcţii politice, pe lângă cea de preşedinte la Agenţia Judeţeană de Fotbal (AJF) şi cea de la CS Pandurii. Prunariu se apără şi spune că şi Silvio Berlusconi avea şi funcţie politică şi era şi la Milan!!! El adaugă că singura responsabilă pentru ceea ce se întâmplă este Anamaria Prodan. Ea nu rămâne „datoare“ şi-l face pe Prunariu „multifuncţional incompetent“.

Mihai Prunariu şi Anamaria Prodan sunt în conflict după ce clubul a intentat proces pentru recuperarea unui comision încasat ilegal de impresar, spune clubul. Drept urmare, Prodan a lansat o serie de atacuri la adresa lui Prunariu pe facebook, pe care-l numeşte „catapultat politic“ şi „groparul Pandurii“. Mihai Prunariu a declarat pentru fanatik.ro că: „Este vorba despre 250.000 de euro, iar noi am făcut săptămâna trecută o hârtie prin care am solicitat banii. Ea trebuie să-i înapoieze şi nu-i convine. De aceea m-a atacat pe Facebook, motiv pentru care i-am intentat proces civil la Judecătoria Buftea. Acum însă vreau să intentez şi proces penal, fiindcă mi-a trimis pe telefon un mesaj în care mă înjură, ameninţă şi şantajează“.

Ieri, un nou scandal la Pandurii, iar Prunariu şi Prodan sunt în centrul atenţiei. Mai mulţi jucători au depus memorii prin care cer să fie liberi de contract, scrie gsp.ro. Ei reclamă restanţe salariale de 3 luni. Prunariu este făcut responsabil pentru tensiunile din club. Mai mult, este acuzat şi de incompatibilitate fiind şef la Pandurii, la Agenţia Judeţeană de Fotbal (AJF) şi vicepreşedinte la PSD Gorj. Contactat telefonic, Prunariu a declarat pentru presa centrală că nu sunt probleme cu banii: "Nu e nici un fel de problemă cu banii la noi. Dacă ar fi să descriu atmosfera de la club, aş spune că e foarte bună“, a dat asigurări acesta.

Prunariu se compară cu Berlusconi

În ceea ce priveşte incompatibilitatea sa, fiind şef de club şi om politic, Prunariu spune că nu e singurul. Îl dă drept exemplu pe... Silvio Berlusconi, fostul premier al Italiei. „S-au mai văzut cazuri de politicieni care lucrează în fotbal, un exemplu ar fi Berlusconi la Milan, nu văd de ce unii ar fi deranjaţi de asta", a spus Prunariu, precizând că este o intoxicare a unui impresar. Evident, după această afirmaţie, el a fost criticat de impresarul Anamaria Prodan, soţia lui Reghe simţindu-se vizată de atacul lui Prunariu. "Mihai Prunariu îşi continuă delirul şi se comportă ca un şofer de raliu care se îndreaptă cu o viteză halucinantă către un zid. Mai nou, omul care în acelaşi timp este, într-un soi de incompatibilitate vecină cu nebunia, preşedinte AJF Gorj, preşedinte la Pandurii şi vicepreşedinte la PSD se crede Silvio Berlusconi. Omul susţine ca nu e nicio problemă că ocupă toate aceste funcţii concomitent, dar uită câteva idei esenţiale când ajunge să spună o asemenea anomalie. Spre exemplu uită faptul că Berlusconi s-a retras din funcţiile oficiale pe care le ocupa la AC Milan atunci când a devenit premier“. Ea a mai spus că FIFA şi UEFA nu permit implicarea politicului în fotbal. „Reglementările FIFA si UEFA s-au schimbat de când Berlusconi ajungea premier în 2001,  iar mai nou cele două foruri supreme au prevederi extrem de stricte când e vorba de implicarea politicului in fotbal. Îl indemn pe multifuncţionalul incompetent sa ne ofere un exemplu actual asemănător cu al său“, a mai spus Prodan.

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: