Maioreanu, ofertat de trei echipe, dar cu gândul la Energia

Fostul preşedinte al echipei de handbal Energia Târgu Jiu, Andrei Maioreanu, spune că adevărul privind plecarea sa de la echipă va ieşi la iveală. El susţine că este regretat de suporteri şi jucători şi că ar reveni la echipă, dar în anumite condiţii. Maioreanu a mai declarat că are oferte de la trei echipe din Liga Naţională. Potrivit unor surse, Maioreanu a fost dat afară deoarece nu a acceptat ca un jucător să rămână la echipă.

Andrei Maioreanu nu a trecut peste demiterea sa din fruntea echipei. Acesta nu a spus niciodată motivele pentru care a plecat de la echipă, dar a negat unele date de presă, precum cheltuirea nepotrivită a banilor de la echipă. „Va veni şi momentul în care adevărul va ieşi la iveală, pentru unii regretele vor fi tardive, pentru mine poate revenirea se va face doar în anumite condiţii“, spune Maioreanu, profitând şi de faptul că echipa de handbal a început campionatul cu trei eşecuri în trei meciuri.

Acesta a mai declarat că are oferte de la trei echipe naţionale, dar tot la Energia îi stă gândul. Ar fi vrut un trofeu cu echipa. „La momentul acesta există trei oferte să preiau echipe din Liga Naţională, dar nu aş face acest lucru pentru că eu am venit la această echipă ca fost jucător, ca om care a crescut şi a învăţat în Târgu Jiu şi ca un om iubitor de handbal. (...) Mi-aş fi dorit un trofeu cu echipa“, a adăugat fostul handbalist.

Vali Popescu, un jucător vechi al Energiei, pare să fi fost motivul plecării lui Maioreanu de la echipă. Cel puţin asta susţin surse din club. Vali Popescu a fost ba pe lista de plecări, ba pe cea de sosiri în ultimii ani. În 2013, jucătorul a revenit la Energia, dar anul acesta, la formarea lotului pentru sezonul 2013-2014, Valentin ar fi fost dat plecat. Laurenţiu Ciurel, directorul general al CE Oltenia, principalul finanţator el echipei, ar fi vrut ca jucătorul să rămână, iar Maioreanu a refuzat. 

Maioreanu a lansat recent atacuri dure la adresa antrenorului Liviu Andrieş, care a început sezonul cu trei eşecuri, luând bătaie chiar şi de la nou-promovata Vaslui.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: