Jucătorii lui Bogoi, 16 goluri în 7 meciuri

Pandurii are unul dintre cele mai bune atacuri din Liga a 2-a în acest sezon. Deşi echipa este foarte tânără, pofta de gol nu a lipsit. Gorjenii au marcat 16 goluri în şapte etape, principalii marcatori fiind Daniel Nicolae Pîrvulescu - 6 reuşite şi George Tudoran - 4 reuşite.

Pandurii are al doilea cel mai bun atac din eşalonul secund cu 16 goluri marcate după primele şapte etape. Cu o medie de peste două goluri pe meci, Pandurii are al doilea atac după Academica Clinceni, ocupanta locului I care a marcat de 22 de ori. „Deşi are la dispoziţie o echipă tânără şi neexperimentată, antrenorul Adrian Bogoi a reuşit să omogenizeze lotul alcătuit în această vară pe scheletul unei echipe de tineri crescuţi la Centrul de copii şi juniori al clubului. Cu o medie de vârstă foarte scăzută, situată între 20 şi 21 de ani, Pandurii este şi echipa cu cel mai tânăr lot din Liga a II-a”, arată un comunicat al clubului.

 

Pîrvulescu, gol după gol

Pandurii Târgu Jiu are în acest moment doi dintre primii zece marcatori ai campionatului. Pe locul I în clasamentul golgheterilor Ligii a doua se află Daniel Nicolae Pîrvulescu cu şase goluri marcate, la egalitate cu alţi doi jucători, în top fiind şi George Tudoran, cu patru goluri marcate.

Daniel Pîrvulescu a înscris de două ori în meciul cu Dacia Unirea Brăila şi a urcat pe prima poziţie din clasament cu cele şase reuşite, contribuind prin reuşitele sale la clasarea echipei pe un loc bun în campionat, dar mai ales pe locul doi în clasamentul celor mai bune atacuri din Liga a doua.

La fel ca şi cel de-al doilea marcator al echipei George Tudoran, Daniel Pîrvulescu este gorjean şi a făcut junioratul la Centrul de copii şi juniori al clubului Pandurii, la fel ca mulţi alţi jucători din lotul actual printre care se numără Brânzan, Dănăricu, Şendroiu, Vodă, Opriţa, Trancă, Măicăneanu, Dănescu sau Almic.

Vizualizări: 793

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: