Pandurii, când pe iarbă, când pe sintetic

Pandurii Târgu Jiu se antrenează pe sintetic în săptămâna în care are meci acasă şi pe iarbă atunci când joacă în deplasare. Echipa din Târgu Jiu este singura din Liga a 2-a care joacă meciurile oficiale pe teren sintetic, unii oaspeţi fiind nemulţumiţi din acest punct de vedere.

„Este un teren destul de bun. Noi ne antrenăm pe sintetic când avem meci acasă şi pe iarbă când jucăm în deplasare. Aşa fac şi oaspeţii, când ştiu că au meci la Târgu Jiu se antrenează pe sintetic. Din punctul acesta de vedere, jucăm în aceleaşi condiţii”, a spus antrenorul gorjenilor, Adrian Bogoi, la Radio Infinit.

Pandurii joacă pe sintetic deoarece stadionul mare nu este finalizat. Important este că echipa joacă la Târgu Jiu, în faţa propriilor suporteri. „Este foarte bine cu public, avem nevoie de aportul spectatorilor. Au venit în număr mare, ne-au încurajat în momentele dificile. Ne-am străduit să le oferim un spectacol frumos, sper că au fost mulţumiţi şi că vor fi în continuare alături de noi”, a mai spus Bogoi.

Următorul meci acasă este sâmbătă, de la ora 11.00, când Pandurii joacă în compania echipei Ripensia Timişoara. (A.A.)

Vizualizări: 767

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: