Simona Halep a ajuns în China

Simona Halep, liderul clasamentului WTA, a ajuns în China, unde va participa la turneul de la Wuhan. La aterizare, românca a fost întâmpinată de câţiva organizatori, care i-au oferit un buchet de flori, cu mesajul R.G., menit să îi aducă aminte de primul titlu de Mare Şlem, de la Roland Garros.

Simona Halep va lua parte la primul turneu după eşecul de la US Open, unde a pierdut în primul tur. Este favorită principală la Wuhan, prima competiţie din sezonul asiatic. Turneul debutează pe 23 septembrie, astfel că Simona a ajuns deja în China, pentru a se acomoda cu suprafaţa de joc, condiţiile meteo şi cu fusul orar. Joi dimineaţă, la aterizare, nr. 1 mondial a fost aşteptat de câţiva organizatori, care au făcut câteva poze cu ea şi i-au oferit un buchet de flori. Pe aranjamentul floral erau inscripţionate iniţialele R.G, aluzie la Roland Garros, primul turneu de Mare Şlem cucerit de Halep.

„Mi-ar plăcea foarte mult să termin acest an pe locul 1 mondial. Sper să fac rezultate bune şi pe final de 2018. A fost un an frumos într-adevăr, cu siguranţă cel mai bun de până acum”, a spus Simona Halep pentru Pro TV.

Turneul de Wuhan are loc în perioada 23 – 29 septembrie. Din staff-ul româncei lipseşte antrenorul Darren Cahill, care şi-a luat o mică pauză. Va reveni pentru următoarele competiţii, la Beijing şi Singapore. (A.A.)

Vizualizări: 372

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: