Pandurii aşteaptă Ripensia. Bogoi: Este dificil

Pandurii Lignitul Târgu Jiu va juca sâmbătă, de la ora 11:00, pe sinteticul de la Târgu Jiu, un meci cu echipa Ripensia din Timişoara, contând pentru etapa a 8-a a ligii secunde. Antrenorul gorjenilor, Adrian Bogoi, a spus că îşi doreşte victoria, deşi anticipează că va fi un meci dificil.

14 puncte în şapte etape este o performanţă notabilă a celor de la Pandurii, dar antrenorul spune că nu îşi face calcule, ci se gândeşte întotdeauna la următorul joc. „Ne aşteaptă jocuri importante în continuare, campionatul este lung, luăm fiecare meci în parte. Chiar şi meciul următor, cu Ripensia Timişoara, este unul dificil, este o echipă care are şi jucători cu experienţă în Liga I. Abordăm meciul cu optimism, venim după nişte rezultate bune şi sperăm ca şi sâmbătă să facem un meci foarte bun”, a spus Adrian Bogoi.

Acesta a fost invitat într-o emisiune la Radio Infinit, unde a fost întrebat care este secretul rezultatelor bune de la acest început de campionat. „Nu este niciun secret, ne pregătim cât de bine putem, nu este totul perfect. Am făcut şi greşeli, trebuie să le corectăm. Dar, una peste alta, avem un lot tânăr şi stăm destul de bine. Aşteptările sunt mari şi pentru mine, şi pentru ei, vreau să crească în valoare, să fie de interes pentru echipele de Liga I”, a spus antrenorul de la Pandurii.

Adrian Bogoi spune că are în echipă mai mulţi jucători care din iarnă ar putea evolua în Liga I. Acesta nu a vrut să dea nume, pentru a nu nedreptăţi pe nimeni, dar a subliniat aportul principalilor doi marcatori. „Şi Pîrvulescu, şi Tudoran au înscris goluri importante. Putem să bifăm şi pasele de gol, pentru că în momentul de faţă avem jucători care înscriu, dar fac şi faza de apărare. Suntem bucuroşi, pentru că echipa înscrie multe goluri. Şi cei din linia de mijloc au înscris, şi fundaşii. Sunt mulţi jucători care au marcat”, a explicat Adrian Bogoi.

Programul etapei a 8-a:

joi, 20 septembrie, ora 17:00

Sportul Snagov - UTA Arad - DigiSport 1, TelekomSport 1, Look TV

sâmbătă, 22 septembrie, ora 11:00

CS Baloteşti - ACS Poli Timişoara

Pandurii Târgu Jiu - Ripensia Timişoara

Metaloglobus Bucureşti - Dacia Unirea Brăila

Energeticianul - Daco-Getica Bucureşti

Aerostar Bacău - FC Argeş

sâmbătă, 22 septembrie, ora 12:30

Luceafărul Oradea - Academica Clinceni - DigiSport 1, TelekomSport 1, Look TV

sâmbătă, 22 septembrie, ora 15:00

ASU Politehnica Timişoara - CS Mioveni

duminică, 23 septembrie, ora 11:00

Chindia Târgovişte - SSC Farul Constanţa - DigiSport 1, TelekomSport 1, Look TV

duminică, 23 septembrie, ora 18:00

Universitatea Cluj - Petrolul Ploieşti - DigiSport 1, TelekomSport 1, Look TV

Vizualizări: 989

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: