Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Judecătoarea Popescu, tăiată cu sabia de Cremeneanu

Mirela Alexandra Popescu, tânăra judecătoare de la Târgu Cărbuneşti, a fost tăiată cu sabia în zona mâinii stângi, scriu magistraţii în referatul de arestare, potrivit tvsud.ro. Mădălin Cremeneanu şi-a recunoscut faptele, care ar avea la bază un comportament halucinant al aşa-zisei judecătoare. Aceasta l-a jignit în clubul Caractere şi l-a lovit peste faţă cu un peşte proaspăt, Cremeneanu fiind ţinta glumelor proaste din cauza greutăţii, aşa zişii prieteni numindu-l "balenă". Tânărul de 25 de ani a cedat nervos, mai ales că era atacat şi pe reţelele de socializare.

Interesant este că Mădălin Cremeneanu mai întâi a atacat-o pe Mirela Alexandra Popescu în trafic, lovindu-i maşina şi tăind-o la mână când tânăra a încercat să-l oprească, iar apoi a mers la casa unde locuieşte Nicu Măroiu jr. pentru a-i da foc. Potrivit poliţiei, faptele au avut loc vineri spre sâmbătă, la 4 dimineaţa.

Vizualizări: 321

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: