Judecătoarea şantajistă din Craiova, flagrant cu implicaţii la Târgu Jiu

Direcţia Naţională Anticorupţie a reţinut ieri un magistrat de la Curtea de Apel Craiova, acuzat că ar fi şantajat oameni de afaceri după ce întreţinea relaţii sexuale cu aceştia, „iubăreţii” fiind avertizaţi apoi că anumite imagini neplăcute cu ei ar putea fi făcute publice dacă nu achită nişte mii de euro pentru a dormi liniştiţi seara. Judecătorul Carmen Mladen a predat studenţilor de la drept din Târgu Jiu şi, mai mult, surse judiciare neconfirmate în totalitate oficial îl indică pe denunţător ca fiind un politician din Târgu Jiu.

Carmen Mladen împărţea dreptatea la Curtea de Apel Craiova şi o făcea atât de bine că un şantaj de câteva mii de euro i se părea mai puţin decât o linie continuă călcată de un şofer căruia un judecător îi respinge contestaţia şi îl lasă fără pâine măcar trei luni de zile. Magistratul în cauză a fost prins miercuri în flagrant în zona Gării de Nord din capitală, în timp ce primea 5000 de euro de la o persoană care s-a autodenunţat anchetatorilor, după ce fusese şantajată cu dezvăluirea unor imagini compromiţătoare. Anchetatorii nu au dezvăluit identitatea celui şantajat, dar toate indiciile duc spre un politician de la Târgu Jiu, candidat pe 10 iunie la preşedinţia Consiliului Judeţean, a cărui soţie este judecător la Judecătoria Târgu Jiu. Persoana respectivă a refuzat ieri să răspundă întrebărilor pe această temă, menţionând doar că nu se află în oraş, ci este alături de soţie undeva pe la Târgu Mureş.

Lecţii de drept studenţilor din Târgu Jiu

Mladen ar fi fost un caz mai puţin interesant pentru gorjeni dacă nu avea implicaţiile de mai sus, dar este demn de menţionat că judecătorul din Craiova a predat la Târgu Jiu dreptul ani de zile. Mai întâi a fost în colaborare cu Universitatea Constantin Brâncuşi, de unde a fost îndepărtată de fostul rector Adrian Gorun. Carmen Mladen şi-a luat apoi o colaborare la Universitatea Titu Maiorescu, facultatea de drept de la Târgu Jiu, instituţia de învăţământ superior fiind pusă ieri în situaţia de a renunţa la lecţiile magistratului. Aceasta preda aici Dreptul comerţului internaţional, Dreptul concurenţei şi Drept notarial şi publicitate imobiliară.

Printre colegii săi de catedră s-au numărat de-a lungul anilor fostul preşedinte al Tribunalului Gorj, Gheorghe Miruţă, fostul consilier judeţean Ion Păducel, dar şi actualul lider al PNL Gorj, Dian Popescu, niciunul dintre ei necunoscând prea multe despre Mladen întrucât aceasta era specializată pe drept comercial.

Vizualizări: 204

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: