Primarul din Baia de Fier, campanie şi chefuri cu vin şi minori

Chef de pomină la Baia de Fier, cu ocazia Sfinților Constantin și Elena, când primarul Constantin Mihuțescu și-a serbat onomastica. Pe adresa redacției au ajuns mai multe fotografii de la un cititor, una dintre acestea reprezentându-l pe primarul Constantin Mihuțescu la un pahar de vin, iar în spatele său mai mulți copii care țin în mâini afișele pe care și le-a făcut pentru campania electorală. Contracandidaţii primarului spun că tinerii din fotografii sunt minori şi sunt revoltați că Mihuțescu i-a pus pe copii într-o asemenea postură.

Primarul Constantin Mihuţescu din Baia de Fier se arată foarte mândru și zâmbește încurajator într-o fotografie în care mai mulți minori îi țin în mâini afișele electorale. Asta în timp ce edilul stă la o masă pe care tronează o carafă de vin și două pahare pline. Aşezaţi pentru poză, băieţii ţin în mâini afişele în care apare Mihuţescu, Ion Călinoiu sau premierul Victor Ponta. Ipostaza în care se află se pare că îl bucură foarte tare pe actualul primar, care se pare că a dat un chef strașnic cu ocazia Sfinților Constantin și Elena. Ba mai mult, prin comună și căruțele sunt tapetate cu afișele electorale ale primarului Mihuțescu, în timp ce contracandidații care au intrat în bătălia pentru funcția de primar se plâng că nu mai au afișe prin comună deoarece susținătorii lui Mihuțescu le-au rupt pe toate.

Contrandidații, revoltați

Contracandidații primarului Mihuțescu sunt stupefiați de postura în care au fost puși acești copii. Gestul primarului este socotit neortodox și este acuzat că implică minori în campania electorală. ”Nu este deloc ortodox ceea ce s-a întâmplat. Legea ne interzice să îi implicăm pe tineri în campania electorală. Acolo este băutură, pahare cu vin. Primarul Mihuțescu se comportă ca un baron din creierii munților, stăpân peste tot. Nu sunt de acord ca tinerii noștri să fie implicați în aceste chefuri. Dânsul nu are decât să se distreze, dar să nu implice minori în acţiunile sale”, spune Gheorghe Caralicea, candidatul PP-DD la primăria Baia de Fier. În loc să le ofere o educație, acesta îi pune pe copii să îi susțină afișele. ”Ei trebuie să învețe, să li se ofere o educație.  Fotografia este făcută la primar acasă cu ocazia Sfântului Constantin. Primarul este cu paharul de vin în față. Este revoltător ca în comuna primului-ministru să se întâmple așa ceva. Asta înseamnă că la nivel național se întâmplă acest lucru. Noi ne confruntăm cu sărăcia, iar ei stau în chefuri. Acesta este cetățeanul care ne reprezintă. Tinerii noștri trebuie să fie educați și să crească sănătoși și cuminți, să le asigure spații în care să învețe”, mai menționează Caralicea.

Primarul, supărat că publicăm articolul

Vestea cum că am intrat în posesia acestor fotografii l-a deranjat la maxim pe primarul Constantin Mihuțescu. Inițial acesta a declarat că nu știe nimic despre nicio fotografie, iar apoi a revenit foarte nervos cu un telefon, susținând că cei prezenți în fotografie nu sunt deloc minori, că ne va aduce buletinele acestora pentru a ne convinge că nu sunt minori. Mai mult decât atât, pe același ton a susținut că nu mai bea de cinci ani de zile, deși nimeni nu îl acuzase că ar fi băut ceva. ”Dacă vârsta se dă după poză, scuzați-mă, la revedere! Eu nu sunt consumator de băuturi alcoolice”, susține primarul Constantin Mihuțescu.

Vizualizări: 334

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: