Junioarele 2 s-au calificat în Grupa Valoare

Echipa de handbal feminin Junioare 2 a CSM Târgu Jiu și-a îndeplinit un prim obiectiv, acela de a se califica în Grupele Valoare. În acest week-end echipa de junioare a înregistrat a doua victorie consecutivă din acest an şi se menţine în fotoliul de lider al Seriei F.

Echipa de junioare a CSM Târgu Jiu s-a calificat deja în Faza a-II-a a campionatului, în Grupele Valoare, între cele mai bune 24 de echipe din ţară. Junioarele antrenate de Andrei Enache au trecut, în deplasare, scor 32-26, de HCM Craiova.

Liderul Seriei F a reuşit să se impună fără probleme în confruntarea cu HCM Craiova, la capătul unui meci pe care l-a controlat de la un capăt la celălalt, după cum a informat csmtargujiu.ro.

Andrei Enache şi-a felicitat jucătoarele după victoria de la Craiova fiind mulţumit de jocul echipei sale, dar şi de faptul că a reuşit să dea minute pe parchet tuturor jucătoarelor din lotul deplasat la Craiova. După doar două meciuri disputate în 2023, campionatul la nivel de junioare 2 se întrerupe din nou, cu doar o etapă înainte de finalul primei părţi a competiţiei, situaţie care nu este pe placul antrenorului Andrei Enache. Acesta încearcă să perfecteze două partide de pregătire, pentru a ridica nivelul de joc al echipei în perspectiva ultimul meci din grupă, dar în special pentru meciurile din Grupa Valoare. ”Un meci pe care l-am controlat în permanenţă şi în care am reuşit să le dau şansa tuturor să joace. Le felicit pe fete pentru meciul de astăzi. Din păcate, urmează o nouă pauză, în care îmi doresc să găsim variante să jucăm două meciuri de pregătire, pentru a avea continuitate în tot ceea ce pregătim”,  a consluzionat Andrei Enache, antrenor al grupei CSM Târgu Jiu Junioare 2.

În ultima etapă a Seriei F, CSM Târgu Jiu va juca, pe teren propriu, pe 11 martie, cu ACS Hercules Băile Herculane.

Vizualizări: 206

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: