Junioarele U 14 ale CSM Târgu Jiu, între primele opt echipe din România

Sala Sporturilor din Târgu Jiu a fost sâmbătă gazda meciurilor din cadrul celui de-al doilea Turneul Semifinal din Grupa 1. Pe parchetul sălii s-au confruntat echipele CSM Târgu Jiu, Valbon Arad, CSM București, CSS Alexandria, CSS Sibiu și CSS Smart Basketball Team Cluj Napoca.

Cu această ocazie s-a consemnat o nouă performanţă de excepţie pentru baschetul juvenil gorjean. Grupa U14 a CSM Târgu Jiu s-a calificat la Turneul Final după ce a terminat Grupa 1 GVA pe locul 2.

Baschetbalistele pregătite de Laurenţiu Răuţ erau deja calificate în faza finală a compeţiţiei înainte de turneul de la Târgu Jiu, dar obiectivul a fost ocuparea locului 2 în serie.

Pentru îndeplinirea obiectivului, elevele lui Laurențiu Răuţ erau obligate să câştige cele două meciuri şi, în special pe cel cu Smart Cluj, echipă cu care se afla în luptă directă pentru ocuparea locului 2.

Ziua a început bine pentru echipa pregătită de Laurenţiu Răuţ, care s-a impus categoric în confruntarea cu CSS Sibiu, scor 81-20. Meciul cu Smart Cluj a fost unul extrem de echilibrat. CSM Târgu Jiu a reuşit să ducă meciul în overtime, după ce a egalat situaţia pe tabelă cu câteva secunde înainte de fluierul sirenei iar jocul s-a terminat 41-41 şi a intrat în prelungiri, acolo unde gruparea gorjeană s-a dezlănţuit şi a terminat partida cu 54-41, a informat csmtargujiu.ro . ”Am încheiat și ultimul turneu semifinal cu două victorii. Sunt extrem de fericit de atitudinea pe care au avut-o fetele în ambele meciuri și pentru faptul ca ne-am îndeplinit și cel de-al doilea obiectiv, acela de a nu pierde nici un meci acasă și nu în ultimul rând sunt fericit că am reușit să ne luăm revanșa împotriva echipei din Cluj, după înfrângerea de anul trecut. A fost un meci pe viața și pe moarte, câștigat de fetele mele după o repriză de prelungiri, după ce am avut un început foarte slab. Ușor, ușor, am intrat În meci și am câștigat. Sunt extrem de mândru de aceste minunate fete și vreau să le mulțumesc și suporterilor, care au fost minunați în această seară”, a spus la finalul turneului antrenorul Răuț.

CSM Târgu Jiu U14: Sara Canavea, Gabriela Uzuru, Carla Deaconu, Ilinca Oproiu, Teodora Sarcină, Diana Nica, Iulia Rădulea, Antonia Tetileanu, Miruna Bălășoiu, Maria Zamfirescu Rădulea, Iulia Bâtoancă,  Alexia Dană. Antrenor: Laurențiu Răuț.

Vizualizări: 428

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: