Deplasare dificilă pentru CSM Târgu Jiu, la Gloria Buzău

CSM Târgu Jiu se pregătește de o nouă confruntare dificilă în Liga Florilor. De această dată, echipa pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache va juca în deplasare, pe terenul echipei Gloria Buzău.

Antrenorul secund Andrei Enache a vorbit la conferința de presă despre partida de la Buzău, care se anunță una foarte dificilă, în compania unui adversar valoros, cotat drept favorit. Acesta anunță însă că echipa din Târgu Jiu vrea să răstoarne calculele hârtiei și este convins că jucătoarele CSM Târgu Jiu se pot mobiliza și pot scoate un rezultat pozitiv la Buzău.

”Meci uşor nu prea mai există în Liga Florilor, iar Buzăul are în componenţă jucătoare foarte valoroase şi cu siguranţă ne aşteaptă un meci foarte dificil, dar şi echipa noastră este pe un drum bun. Am căpătat încredere, dar și respectul celorlalte participante în competiţie şi cred că acesta este cel mai mare câştig, pentru că am reuşit să ne facem o carte de vizită destul de bună. Deplasarea la Buzău o abordăm cu foarte multă încredere, pentru că ne-am demonstrat şi nouă că putem să ne ridicăm nivelul atunci când întâlnim adversari puternici. Chiar dacă pe hârtie, Buzăul este echipa favorită, având în vedere experienţa pe care o are, noi vom face tot ne stă în putinţă să luăm punct sau puncte la Buzău”, a precizat Andrei Enache.

În tur, meciul a fost unul extrem de echilibrat iar Buzăul s-a impus pe final de meci, 28-26, după ce la pauză a fost egal, 14-14.

Meciul contează pentru etapa a-16-a din Liga Florilor și se va juca duminică, 12 februarie, de la ora 18.00.

Vizualizări: 441

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: