Jurnaliști prinși cu marijuana. Reacția DIICOT!

DIICOT a reacționat după ce vedeta Antenei 3, Mircea Badea, a publicat pe pagina de socializare fotografii care par a fi făcute de anchetatori, cu jurnaliștii Emma Zeicescu (TVR) și Claudiu Popa (Realitatea TV). Cei doi au fost ridicați de anchetatori în cursul lunii august, în cadrul unui dosar privind traficul și consumul de droguri.

”Urmare a informaţiilor apărute în spaţiul public, cu privire la faptul că „o vedetă de la TVR şi un prezentator de la Realitatea TV ar fi fost anchetaţi de DIICOT pentru deţinere de substanţe interzise”, Biroul de informare şi Relaţii Publice este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele: Din verificările efectuate în evidenţele Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura centrală a rezultat faptul că, la data de 21.08.2018 a fost înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări „ in rem”, sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzută de art.4 din Legea 143/2000 privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri.”, se arată în mesajul DIICOT.

Cei doi jurnaliști nu au comentat până acum scandalul în care sunt implicați. Aceștia au format un cuplu până la începutul acestui an, când au anunțat că s-au despărțit. (A.A.)

Vizualizări: 4,300

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: