Keo şi Skizzo Skillz îşi lansează un nou album la Lidl din Târgu Jiu

Artiştii Keo şi Skizzo Skillz vor veni astăzi la Târgu Jiu pentru a-şi lansa noul album “Skeo”. Evenimentul va avea loc la supermarketul Lidl din zona CAM, ora 11.30, unde artiştii vor da autografe celor pasionaţi de muzică. Mai mult, fanii Keo şi Skizzo Skillz vor putea să-şi achiziţioneze de la Lidl pantofii sport Nike „Revolution”, acelaşi model cu cei folosiţi în videoclipul piesei „O singură noapte”, cel mai nou single al artiştilor, inclus pe albumul „Skeo”.

Artiştii Keo şi Skizzo Skillz lansează noul album “Skeo” la supermarketul Lidl din zona CAM, ora 11.30. Artiştii vor organiza şi o sesiune de autografe pentru fanii lor. Începând de joi, 15 noiembrie, albumul va fi disponibil în exclusivitate, timp de două săptămâni, pe rafturile magazinelor Lidl, la un preţ de 4,99 RON/buc.

Odată cu lansarea acestui album, pasionaţii de muzică vor mai găsi în magazinele Lidl din toată ţara şi o gamă variată de instrumente muzicale de o calitate excepţională, la preţuri accesibile: de la chitară acustică şi keyboard, la chitară electrică cu amplificator  şi muzicuţă. Mai mult, fanii celor doi artişti vor putea achiziţiona din magazinele Lidl pantofii sport Nike „Revolution”, acelaşi model cu cei folosiţi în videoclipul piesei „O singură noapte”, cel mai nou single al artiştilor, inclus pe albumul „Skeo”.

De asemenea, spotul TV produs de Lidl pentru promovarea articolelor muzicale, a pantofilor sport dar şi a albumului
„Skeo” este inspirat din videoclipul acestei melodii. „Această colaborare reprezintă o premieră în România, o iniţiativă similară nemaifiind luată de un alt retailer. Ne bucurăm că acest proiect a fost posibil după frumoasa noastră colaborare din vara acestui an, în cadrul turneului Mix Music Evolution. „Skeo” reprezintă mai mult decât un album muzical, acesta reprezintă un mix incredibil de elemente: avem albumul celor doi, un videoclip şi un spot TV ce a pornit de la videoclip, în care am îmbinat ofertele noastre din această săptămână. Clienţii pot veni în magazine pentru pantofii sport Nike „Revolution”, pentru articolele muzicale, dar şi pentru albumul nou lansat”, a declarat Georgiana Tugearu, PR Manager Lidl Romania.

ENTUZIASM

Artiştii se declară mulţumiţi de colaborarea cu Lidl. „Turneul Mix Music Evolution ne-a împrietenit cu reprezentanţii Lidl, care ne-au propus să lansăm împreună noul album, propunere pe care am primit-o cu entuziasm. Lidl a jucat un rol esenţial în desfăşurarea turneului şi ne-a încântat posibilitatea continuării acestei colaborări. De aceea, ne-am bucurat să lucrăm împreună atât la realizarea noului album, „Skeo”, cât şi la realizarea videoclipului.
Având în vedere că albumul se va găsi în exclusivitate în magazinele Lidl, vom merge împreună şi într-un turneu de promovare dedicat fanilor noştri, dar şi clienţilor Lidl“, au spus Keo şi Skizzo Skillz.

Vizualizări: 139

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: