Cum socializează politicienii pe facebook

Apropierea campaniei electorale îi face pe politicieni să fie mai activi pe facebook. Unii dintre ei sunt însă pe reţelele de socializare de ani buni, indiferent dacă vin sau nu alegerile. Unul dintre cei mai activi este preşedintele CJ Gorj, Ion Călinoiu. Şi Dian Popescu, preşedintele PNL Gorj, îşi anunţă deja prietenii din facebook cu privire la programul zilei.

Robert Zgăbaia, candidatul PD-L la alegerile parlamentare pe colegiul 3, a avut parte de mediatizarea contului său de socializare, după ce şi-a pus la poza de profil cu fotografie cu o maimuţă. „Eram la o petrecere, nu intenţionez să schimb această poză”, a spus Zgăbaia. Chiar dacă acum este politician şi vrea să convingă publicul că are seriozitatea necesară unui parlamentar, tânărul pedelist păstrează fotografiile amuzante pe facebook.

Călinoiu a felicitat femeile din mediul rural pe facebook

Călinoiu a postat ieri pe contul său de socializare un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Femeii din mediul rural.  Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj a ţinut să aducă un omagiu femeilor din mediul rural în mediul virtual. Puţine dintre cele cărora le era adresat mesajul au putut însă să îl aprecieze. „Astăzi celebrăm Ziua Mondială a femeilor din mediul rural. A fost recunoscut de erudiţii neamului românesc faptul că Veşnicia s-a născut la sat“, a postat Călinoiu. Preşedintele Consiliului Judeţean continuă şi spune că: „Aici, ne regăsim, de fiecare dată, în orice ocazie, atât tradiţiile noastre străvechi cât şi amintirile de neam, venite de la buni şi chiar de mai departe. Femeia de la sat este emblema tipologiei femeii românce, inima tuturor lucrurilor caracteristice poporului român, ce se perpetuă aproape identic, din generaţie în generaţie''. Călinoiu consideră că această zi este la fel de importantă ca Ziua Internaţională a Femeii, celebrată în data de 8 martie.

Dian Popescu îşi publică programul

Preşedintele PNL Gorj, Dian Popescu, este candidat la un post de senator. Acesta le cere prietenilor de pe facebook sa spună ce aşteptări au de la un parlamentar. Mai mult, alegătorii pot afla ce apariţii televizate sau ce program de campanie va avea Dian Popescu în ziua respectivă.

Vizualizări: 186

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: