La ce echipă din La Liga ar putea ajunge Mihăilă

Vedeta Universităţii Craiova, Valentin Mihăilă, este aproape de a juca în La Liga. Cotidianul AS a scris despre marea speranță a Craiovei și cât ar cere Mihai Rotaru pentru „perla” sa.

Gică Craioveanu, directorul de imagine al Universității Craiova, a făcut lobby pentru transferul lui Valentin Mihăilă la Villarreal, una dintre fostele echipe ale lui ”Grande”. Spaniolii de la As anunță că în România se discută de plecarea atacantului de 20 de ani în La Liga. Deși nu s-a ajuns la negocieri concrete, ci mai degrabă la întrebări, principala problemă în calea unei tranzacții o reprezintă prețul solicitat de Mihai Rotaru, de 10 milioane de euro. Iar 20 de procente din această sumă ar intra în contul lui Silviu Bogdan fostul șef al scoutingului de la Universitatea, care l-a avut pe Mihăilă la școala sa de fotbal.

Sub titlul, „În România se discută despre interesul lui Villarreal pentru Valentin Mihailă”, cotidianul As precizează: „Tânăra extremă de de la Universitatea Craiova, echipă la care a jucat deja în ultimele două sezoane, este una dintre promisiunile campionatului. Mihăilă este unul dintre cei mai promițători jucători din ligă, în acest sezon având 19 partide și 4 goluri în liga națională, la care care își adaugă prezența în Europa League și în Cupa României. Mihăilă este unul dintre tinerii valoroși ai României, care a stârnit deja interesul unor echipe precum Deportivo Alavés, Ajax de la Amsterdam, Liverpool sau Cagliari”, se specifică în prestigiosul cotidian spaniol.

Gică Craioveanu a declarat în mai multe rânduri că Deportivo Alaves s-a interesat de Mihăilă, însă formația din Țara Bascilor și-ar fi dorit ca inițial numai să-l împrumute pe tânărul jucător al Craiovei, care are 4 goluri în 4 meciuri pentru naționala de tineret a României.

Vizualizări: 1,049

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: