Campioana judeţului Gorj se va decide pe Stadionul Municipal

AJF Gorj intenţionează să programeze o serie de meciuri de baraj pentru a decide campioana judeţului Gorj din acest sezon. Preşedintele Mihai Prunariu vrea ca meciurile să se dispute pe stadionul din Târgu Jiu şi a purtat deja discuţii în acest sens cu primarul Marcel Romanescu.

 În urma discuţiilor legate de încheierea acestui sezon s-au făcut mai multe simulări și s-a ajuns la formularea a patru variante de disputare a jocurilor, a informat oficial AJF Gorj pe site-ul asociaţiei. Cert este că, în majoritatea variantelor, campioana se va decide prin meciuri disputate pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, ceea ce ar bucura echipele participante dar mai ales suporterii lor, în cazul fericit în care, la data respectivă va fi permis accesul spectatorilor în tribune.
O primă variantă ar presupune participarea la un play-off a primelor trei echipe din clasamentul la zi al Ligii a 4-a, cu disputarea meciurilor în sistem tur-retur, fiecare cu fiecare, cu înjumătățirea punctelor din clasamentul la zi al Ligii a 4-a.

A doua variantă ar presupune participarea la un play-off a primelor trei echipe din clasamentul la zi al Ligii a 4-a, cu disputarea meciurilor în sistem fiecare cu fiecare, un singur joc, pe teren neutru, urmând a se ține cont de meciurile directe disputate deja. Echipele ar porni cu punctaj de 2p, 1p și 0p, clasamentul urmând a fi întocmit în funcție de rezultatele meciurilor directe disputate deja. Asemănătoare cu această variantă dar fără a lua în calcul rezultatele din campionat, este varianta a treia, care presupune participarea la un play-off a primelor trei echipe din clasamentul la zi al Ligii a 4-a, cu disputarea meciurilor în sistem fiecare cu fiecare, într-un singur joc, pe teren neutru. Echipele ar porni cu punctaj de 2p, 1p și 0p, în funcție de clasamentul la zi al Ligii a 4-a.

Ultima variantă presupune participarea la un play-off a primelor trei echipe din clasamentul la zi al Ligii a 4-a, cu disputarea meciurilor în sistem fiecare cu fiecare, într-un singur joc, pe teren neutru iar toate cele trei echipele ar porni cu 0 puncte.

În cazul variantelor II, III și IV, conform discuțiilor purtate de președintele Mihai Prunariu cu primarul Marcel Romanescu, meciurile se vor disputa pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu iar în cazul variantei I, meciurile se vor disputa pe terenurile celor trei echipe participante la play-off.

Toate meciurile se vor disputa în condițiile prevăzute de lege, la momentul respectiv, cu aplicarea normelor de protejare a tuturor participaților.

Stadionul Municipal este deja pregătit în aceste zile cu traseuri  de acces pentru echipe şi spectatori, în eventualitatea că se vor permite şi spectatori în tribune până la data disputării barajelor.

Vizualizări: 499

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: