La volan, fără permis de conducere

Un bărbat de 36 de ani, din municipiul Craiova, judeţul Dolj, a fost depistat, la data de 27 mai, de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Turceni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66-Plopșoru, având dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană care are suspendat acest drept.

De asemenea, în cursul zilei de astăzi, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 36 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aleea Digului, din localitatea de domiciliu, aflându-se în stare de ebrietate. Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentrație de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

Vizualizări: 597

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: