"Labirintul copilăriei", afacerea dezvoltată de o mamă din Târgu Jiu cu banii câștigați în străinătate

"Labirintul copilăriei" se va inaugura la jumătatea lunii iulie la marginea Municipiului Târgu-Jiu. Este vorba de un loc de joacă și aventura în aer liber unde micuții se pot distra.

Ideea acestui spațiu a fost preluată din Germania, acolo unde targujianca a locuit cu fiul său ani buni. Au vrut să se întoarcă acasă și să investească banii câștigați peste hotare și așa a apărut "Labirintul copilăriei".

"Am fost 20 de ani plecată în Germania și de acolo am furat ideea acestui spațiu de joacă și relaxare atât pentru copii cât și pentru părinți. Am decis sa ne retragem acasă, în Târgu-Jiu și cu banii câștigați afară am zis sa facem ceva. Am achiziționat un teren la ieșirea din oraș spre Bucureasa și împreună cu fiul meu am realizat acest spațiu care se întinde pe 200 de metri pătrați. "

Spațiul de joacă pentru copii se va inaugura pe 15 iulie, și sunt așteptați cât mai mulți copii care vor sa se distreze în aer liber. În acest timp părinții se pot relaxa la terasă unde pot consuma băuturi răcoritoare sau preparatele pregătite la bucătărie sau pe grill.

Aici se vor organiza și petreceri pentru cei mici, dar încă nu au fost stabilite prețurile.

Galerie foto


Vizualizări: 4,307

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: