Lădaru, despre ciorile de pe gardul ALDE

Preşedintele ALDE Târgu Jiu, Eduard Lădaru, a fost invitat la şedinţa Biroului Politic Judeţean al ALDE Gorj de săptămâna trecută, deşi nu mai face parte din acest organism. În acest fel au fost eliminate speculaţiile potrivit cărora noua conducere a filialei ar urmări îndepărtarea lui.

Lădaru a comentat la Radio Infinit zvonul potrivit căruia filiala Târgu Jiu ar fi pregătită pentru venirea lui Romanescu de la PNL. „Politica se face cu vrăbiile din partid, nu cu ciorile de pe gard. Sunt multe ciori care stau pe gard şi spun: venim şi noi. Unii sunt primari. Tot cioară rămâne dacă stă pe gard. Nu-l opreşte nimeni pe Marcel Romanescu să vină în sediul ALDE, fără să îşi dea demisia din PNL, şi să tragă la căruţă. Accept şi eu asta, că sunt un om politic raţional, cu care se poate discuta. Dar, în momentul de faţă, suntem pe culoare diferite. Vreau să îi văd pe toţi cei care stau pe gard că intră în sediul ALDE”, a fost comentariul lui Lădaru la postul de radio.

Liderul ALDE Târgu Jiu este de părere că primarul Romanescu încearcă să aplice aceeaşi tactică pe care a avut-o fostul primar Cârciumaru, doar că prea devreme. „Florin Cârciumaru a aplicat această strategie de la al doilea mandat încolo, nu ca Marcel Romanescu la primul mandat. Cârciumaru mai întâi a făcut treabă, a făcut curăţenie în Târgu Jiu, abia apoi a început acel joc politic, pentru ca alte partide să nu îşi formeze candidat”, a explicat Lădaru.

Acesta a explicat că va rămâne în echipa ALDE atâta timp cât este dorit. (A.A.)

Vizualizări: 833

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: