Daviţoiu: Proiectul de strategie, pur electoral

Preşedintele PMP Gorj, Nicolae Daviţoiu, crede că proiectul de strategie energetică nu va fi asumat de guvern. Acesta a fost lansat în dezbatere publică din motive pur electorale. „După cum ştiţi, au mai fost vreo două-trei strategii energetice în dezbatere publică şi într-un final nu au fost adoptate”, a spus politicianul la Radio Infinit.

Daviţoiu spune că există contradicţii între ceea ce prevede strategia şi ceea ce declară ministrul Energiei Anton Anton cu privire la locul termocentralelor în piaţa de energie. „Este clar că este o discrepanţă între declaraţiile miniştrilor şi proiectul de strategie, ceea ce mă duce cu gândul că nu a fost gândit de miniştrii care s-au perindat. Cred că documentul a fost pus în dezbatere publică şi acolo va rămâne. Nu va avea nicio finalitate”, a mai spus Nicolae Daviţoiu.

Preşedintele PMP Gorj crede că strategia a fost lansată în dezbatere publică doar pentru că urmează doi ani electorali. „Tot ce apare în această toamnă este legat strict de campaniile electorale care urmează”, a concluzionat Daviţoiu. (A.A.)

Vizualizări: 344

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: