Lădaru: Nu știu dacă ALDE va face pragul electoral în Gorj

Consilierul local din Târgu Jiu, Eduard Lădaru, exclus marți din ALDE Gorj, a spus că partidul va avea un rezultat foarte prost la alegerile europarlamentare și se așteaptă la schimbarea lui Ion Iordache din funcția de președinte după aceste alegeri. Partidul este cotat în sondajele naționale cu 11% intenție de vot, iar cei de la Gorj și-au propus să scoată câteva procente peste media națională.

Cu toate acestea, Lădaru crede că ALDE nu va face nici pragul electoral în Gorj. “Partidul va avea un scor dezastruos la alegeri și domnul Iordache a hotărât aseară să înlăture pe oricine i-ar putea fi contracandidat la alegerile pentru funcția de președinte al organizației”, a spus Lădaru. “După rezultatul pe care îl va avea organizația ALDE Gorj, domnul Iordache va trebui să fie înlăturat de domnul Tăriceanu”, a spus Lădaru, adăugând că “nu știu dacă vor face pragul electoral aici la Gorj”.

Lădaru spune că va contesta excluderea din ALDE, pentru a nu-și pierde mandatul de consilier local, pe care îl are de la cetățeni. Acesta a adăugat că ALDE are la Gorj o conducere interimară, nu aleasă, care nu ar avea dreptul să facă excluderi. (R.S.)

Vizualizări: 1,126

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: