Robert Filip: Dacă o să candidez la Târgu Jiu, mătur cu ei pe jos

Primarul din Rovinari, Robert Filip, este convins că ar putea învinge pe oricine în lupta pentru primăria reședință de județ, însă momentan nu ia în calcul o candidatură în acest sens.

Primarul din Rovinari, Robert Filip, a declarat, la Radio Infinit, este sigur că ar avea câștig de cauză dacă s-ar înscrie în competiția pentru Primăria Târgu Jiu. Cu o echipă deja formată la Rovinari, Filip ar miza pe victorie în orașul lui Brâncuși. „Poate să candideze oricine. Eu, dacă o să candidez, mătur cu ei pe jos. Cu ei, cei care sunt aici și se bat cu pumnul în piept că vor să facă treabă. Păi așa se face treabă? Cu circul pe care îl fac ei în fiecare zi? Nu există așa ceva! Dacă mi-aș muta o echipă pe care o formez eu la Rovinari, la Târgu Jiu, aș defila pe aici cu ei”, a fost declarația lui Filip.

Cu toate acestea, edilul de la Rovinari nu are în plan să facă acest pas în 2020. Susține că mai are proiecte de încheiat în orașul pe care îl conduce acum. Cât privește „racolarea” de primari de la alte partide, Filip dă asigurări că nu s-a încheiat. Singurul edil care nu va mai fi curtat este însă Marcel Romanescu. „Știu ce fac ei și știu ce am făcut noi. Știu cum tratează ei lucrurile. Vi se pare că au funcționat lucrurile în ultimii 3 ani la Primăria Târgu Jiu? E un oraș blocat, sufocat. Vinovate sunt toate partidele, că au creat circul ăsta în jurul Târgu Jiului. Eu am o treabă serioasă de făcut la Rovinari și o duc la bun sfârșit. Discutam ipotetic. Nimeni nu spune nimic clar. Bani au, să nu spună cineva că nu au bani. Strângem o echipă puternică, serioasă, care nu e de vânzare. Nu avem de ce să-l curtăm pe Marcel Romanescu. Avem drumuri diferite”, a încheiat primarul Robert Filip.

Vizualizări: 6,414

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: