Larisa Iordache a dezvăluit detalii despre nunta sa

Fosta mare gimnastă Larisa Iordache, care a fost cerută în căsători, chiar în prima zi din an, a dezvăluit vineri detalii despre viitoarea nuntă cu partenerul său de viață, Cristian Chiriţă.

Anunțul cererii în căsătorie la început de an a fost făcut de sportivă. „01.01.2024. Pagina 1 din 366 a început cu un sincer DA. Te iubesc, Cristian Chiriţă”, a scris Larisa Iordache în dreptul imaginii publicate pe contul său de socializare.

Înainte să își cunoască viitorul soț, fosta mare gimnastă a României a stat o perioadă de timp singură pentru a-și face ordine în gânduri iar acum se bucură de fiecare clipă de fericire alături de viitorul ei soț.

Tânărul care i-a furat inima Larisei este sportiv de performanță și activează la CSM Constanța. Sportivul este originar din Republica Moldova și reprezintă România în competițiile internaționale de tenis de masă, încă din 2015.

Larisa Iordache și Cristian Chiriță trăiesc de mai mult timp o frumoasă poveste de dragoste iar pe 1 ianuarie anul acesta, fosta gimnastă a fost cerută în căsătorie de iubitul ei și acum, aceștia au dezvăluit când va avea loc evenimentul.

Larisa Iordache a dezvăluit că ea și Cristian vor face cununia și nunta anul viitor. „Cununia civilă și cununia religioasă la anul o să o facem pentru că ni se pare prea mult dintr-o dată. Mi se pare că dacă faci totul odată sunt prea mulți pași. El are turneu, are de jucat, eu competiții cu copiii, nu, e prea mult. Ne dorim ca toți oamenii care vin să se distreze, să fie foarte bine ”, a mărturisit Larisa Iordache.

După cererea în căsătorie Larisa Iordache spunea că are o conexiune specială cu partenerul ei și că îl consideră sufletul ei pereche.  „Cred că este. Suntem asemănători sufletește, cât și emoțional. Dar asta se vede și din acțiunile noastre pe care le facem unul față de altul și față de oamenii dragi nouă. Cred că ar putea fi… Eu niciodată nu am dat vreun pronostic, să spun așa, din niciun punct de vedere. Dar cred că, din punctul acesta de vedere al partenerului meu, al lui Cristian, da, poate fi sufletul meu pereche”.

Multiplă campioană europeană şi mondială, precum şi medaliată cu bronz la JO din 2012, Larisa Iordache şi-a încheiat cariera la finalul lui 2021, când anunţa că va fi supusă unei a şaptea operaţii la gleznă.

Galerie foto






Vizualizări: 2,043

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: