Anamaria Prodan și-a făcut publică relația cu un sportiv impresariat de Floyd Mayweather

Cuplul anului 2024 în show-biz pare să se contureze deja din primele zile ale noului an. Anamaria Prodan și sportivul  Ronald Gavril au publicat fotografii în premieră și au vorbit despre  dragostea lor.

Anamaria Prodan și pugilistul Ronald Gavril formează un cuplu încă din 2023 însă au început să se afișeze împreună pe rețelele de socializare abia de anul acesta.  De când au început să apară împreună, cei doi iubiți nu au oferit nicio declarație legată de dragostea care i-a cuprins.

Pugilistul Ronald Gavril (37 de ani) aflat tocmai în Statele Unite ale Americii, acolo unde este susținut și antrenat de familia legendarului Floyd Mayweather, a vorbit acum despre relația dintre el și Anamaria Prodan pentru ProSport.

„Uitasem de atâția ani cum este în țară. Este ciudat cum lumea cercetează viețile tuturor și oamenii își dau cu părerea.

Eu și Anamaria suntem campioni! Nu vrem să demonstrăm nimic nimănui. Facem performanță la cel mai înalt nivel. Amândoi ne completăm perfect și amândoi construim cărămidă cu cărămidă ceva minunat.

Ne ajutăm reciproc în cariere, cum de altfel este și normal. Sunt un bărbat asumat care nu dă explicații nimănui și care trăiește demn fiecare secundă!”, a declarat Ronald Gavril pentru sursa citată.

Dacă lui Laurențiu Reghecampf îi spunea „Soarele meu”, Anamaria Prodan a găsit o poreclă și pentru Ronald Gavril căruia îi spune acum „Unicul”.  „The Only One (n.r. unicul)”, a fost descrierea adăugată de Anamaria Prodan la o poză alături de Ronald Gavril.

Anamaria Prodan încă se află în Statele Unite ale Americii, alături de noul ei iubit cu care a petrecut și Revelionul. De altfel, cei doi au fost și nași de cununie pentru un cuplu de prieteni foarte apropiați cu Anamaria, în Las Vegas.

Ronald Gavril este impresariat de Floyd Mayweather, cel mai mare boxer din lume, iar Gavril a reprezentat echipa de box amator a României la trei Campionate Mondiale și la trei Campionate Europene.

Galerie foto






Vizualizări: 1,651

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: