Laura Lavric cântă la festivalul „Maria Lătăreţu”

Moldoveanca Laura Lavric şi părintele Cristian Pomohaci vor susţine astăzi un recital de zile la Târgu Jiu, în cadrul Festivalului „Maria Lătăreţu”.

Gala Laureaţilor Festivalului „Maria Lătăreţu” are loc astăzi începând cu ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu. Cei 41 de candidaţi vor aştepta cu sufletul la gură desemnarea câştigătorilor la cele două secţiuni, interpretare şi instrumentişti. După desemnarea câştigătorilor va avea loc un recital de muzică populară ce îi va aduce pe scena de la Casa de Cultură pe moldoveanca Laura Lavric şi părintele Cristian Pomohaci. „Intrarea la spectacol este gratuită, gala laureaţilor începe la ora 19.00. Şi anul acesta avem un juriu de excepţie format din Elise Stan, Gabriela Rusu Păsărin, Oana Lianu, Gelu Stan, Dorin Grama, Alexandru Păsărin şi nu în ultimul rând nora doamnei Maria Lătăreţu, Iloana Lătăreţu. După desemnarea câştigătorilor, spectatorii vor avea parte de un program artistic susţinut de Ansamblul Profesionist „Doina Gorjului”, dar şi de un recital pe cinste oferit de Laura Lavric şi Cristian Pomohaci”, a declarat Gheorghe Porumbel, directorul Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului”.

Cei 41 de candidaţi la trofeul „Maria Lătăreţu” sunt din toate regiunile ţării, întregul spectacol fiind difuzat de televiziunea Favorit. Anul trecut, trofeul „Maria Lătăreţu” a fost câştigat de gorjeanca Irina Birou, iar la secţiunea instrumentişti s-a remarcat Răzvan Popescu, care a încântat publicul cu naiul.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: