Laurențiu Reghecampf nu înţelege sensul meciului de baraj

În barajul pentru calificarea în turul doi preliminar al Conference League, Universitatea Craiova întâlneşte FC Botoşani, vineri, de la ora 20.30, pe stadionul „Ion Oblemenco”. Antrenorul oltenilor, Laurenţiu Reghecampf, spune că nu înţelege logica unui astfel de baraj.

Oltenii lui Reghecampf ar fi putut evita această partidă în cazul în care ar fi câștigat Cupa României, dar o eliminare rușinoasă în fața lui Sepsi i-a privat de îndeplinirea acestui obiectiv.

Reghecampf a precizat că este foarte important pentru elevii săi să înțeleagă importanța acestei partide. Meciul de vineri seară va fi oficiat de Horațiu Feșnic, ajutat de asistenții Mircea Orbuleț și Mihai Marica. „Mi-e greu să vorbesc despre acest meci şi despre această prevedere de regulament, dar ne supunem şi încercăm să ne câştigăm dreptul de a juca în Conference League. Nu înţeleg sensul acestui meci. Cei de la Botoşani vor veni motivaţi, e normal. Este o echipă care n-a reuşit să se califice în play-off. Jucăm acasă, în faţa fanilor, jucătorii sunt motivaţi. Sper să facem un meci bun şi să terminăm sezonul cu o calificare în cupele europene. Suntem pregătiţi, nu vrem să avem conflicte cu fanii, dar este posibil orice. Va trebui să intrăm pe teren motivaţi şi să câştigăm, indiferent că va fi în 90 de minute sau după prelungiri sau penalty-uri. Trebuie să-i fac pe băieţi să înţeleagă că meciul este foarte important, deşi ei au muncit un an şi au terminat pe locul 3”, a declarat Reghecampf înaintea meciului de vineri.

Vizualizări: 864

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: