Leacul naturist antimahmureală din bucătărie care detoxifică organismul

Zeama de varză murată e o excelentă sursă de vitamine şi antioxidanţi. În plus, această zeamă te detoxifică, te ajută să te refaci după mesele copioase şi e un excelent leac antimahmureală.

Beneficiile sunt numeroase când vine vorba de zeama de varză murată.  Aceasta regenerează organismul şi dă energie. În fiecare dimineaţă bea pe stomacul gol un pahar cu zeamă de varză murată care conţine vitamine și substanţe nutritive cu efect de regenerare şi tonifiere. Moarea este bogată şi în fibre, ajutând tranzitul intestinal și stimulează eliminarea toxinelor din organism, ceea ce este cât se poate de indicat după mesele bogate de Sărbători.

Dacă ai dansat pe rupte de Crăciun şi ai febră musculară sau crampe musculare, o gură de zeamă de varză te ajută să te refaci mai repede. La fel şi dacă ai schiat la munte sau ai făcut drumeţii în mini-vacanţa de Sărbători.

Dacă ai răcit sau te chinuie durerile în gât moarea de la zeama de varză te ajută să te faci bine mai repede. Consumă zeamă de varză care are proprietăţi curative în caz de răceli sau gripe și întăreşte imunitatea.

Vizualizări: 901

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: