Lecție de administrație pentru liberalii din PNL Gorj

Partidul Național Liberal (PNL), filiala Gorj, a lansat joi seară în dezbatere publică programul cu care se va prezenta în alegerile locale din iunie. Proiectul intitulat ”Lege și Locuri de muncă” a fost prezentat în prezența a peste 200 de liberali, primari și consilieri locali din Gorj, și își propune soluții pentru toate sectoarele economice și sociale din județ. Pentru a se face mai bine înțeleși, liberalii șefi l-au adus pe vicepreședintele Consiliului Județean Alba Iulia, liberalul Florin Roman, care le-a explicat liberalilor din Gorj cum a fost transformat municipiul Alba Iulia cu 200 de milioane de euro, bani europeni.

Programul PNL, ”Lege și Locuri de Muncă” a fost lansat joi seară în prezența a peste 200 de liberali la Teatrul Dramatic ”Elvira Godeanu” din Târgu Jiu. Au fost prezenți primari, consilieri, dar și viitori candidați. PNL speră să câștige în acest an municipiul Târgu Jiu cu Octavian Lupulescu, dar și municipiul Motru cu Gigel Jianu. Ambii vor respectarea legii în cele două municipii, dar și crearea de locuri de muncă.
Octavian Lupulescu a vorbit despre o excursie pe care ar fi făcut-o cu șefii liberali în partea de vest a țării. ”Am făcut o excursie până la Arad și Timișoara. Am să spun excursie pentru că până acolo am văzut multe, și de-ale bune și de-ale rele, vesele și triste și am văzut și modul în care oamenii de acolo au plecat de la nimic și au ajuns unde au ajuns. Am văzut parcuri industriale făcute din nimic, au dat terenuri în proprietate celor care le-au cumpărat cu bani puțini, au dus acolo toate utilitățile, i-au lăsat doi ani de zile cu impozite mici și oamenii au început să producă astfel încât Arad și Timișoara sunt cu un șomaj declarat de 1%”, a spus Octavian Lupulescu, candidatul PNL la Târgu Jiu.

”Spitalul județean este o rușine”
Ca să înțeleagă mai bine cum se face administrație la standarde înalte, liberalii l-au adus în mijlocul candidaților pe vicepreședintele Consiliului Județean Alba Iulia, Florin Roman. Acesta și-a început discursul prin a spune că a găsit la Târgu Jiu ceea ce era acum zece ani în Alba Iulia. Roman a spus că orașul Alba s-a transformat radical după ce a absorbit 200 de milioane de euro, fonduri europene. ”Dacă Gorjul nu va fi legat de drumuri expres în cele patru colțuri să știți că va fi greu să atrageți investitori. În rest aveți ceea ce vă trebuie, aveți forță de muncă calificată, aveți terenuri ieftine, l-ați avut pe Ponta și ați rămas izolați. Am văzut cum arată spitalul vostru județean, este o rușine. Veniți să vedeți la Alba Iulia un spital județean în care Consiliul Județean a investit timp de șapte ani 50 de milioane de lei, nu se compară”, le-a spus Florin Roman liberalilor din Gorj.

Vizualizări: 1,025

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: