Khraibani şi Dobrică, excluşi din PSD. Urmează Râbu!

Deputatul Camelia Khraibani, dar și viceprimarul municipiului Motru, Tudor Dobrică, au fost fi excluși din biroul executiv al PSD Motru în cadrul ședinței organizaţiei locale ce a avut loc joi seara. Cei doi nu mai au ce să caute în partid atâta timp cât și-au manifestat dorința de a candida independenți sau de la alte partide, au spus șefii organizației locale a PSD de la Motru. Aceeași soartă ar putea-o avea și Vasile Râbu, acuzat că nu a mai trecut de mult timp pe la ședințele de partid.

Deputatul Camelia Khraibani a părăsit recent Partidul Social Democrat și va continua în Camera Deputaților ca deputat neafiliat. În ședința biroului executiv al PSD Motru din 14 aprilie liderii organizației au cerut excluderea sa din partid, dar și a viceprimarului Tudor Dobrică, care a trecut la ALDE. "La ora 20 avem o ședință a biroului executiv în care se va lua în discuție situația unor membri de partid care și-au manifestat dorința de a participa la alegeri pe listele altor partide. Este logic, este normal. Doamna deputat Khraibani și-a anunșat plecarea de la PSD și din grupul parlamentar al Partidului Social Democrat. Domnul Dobrică, fostul viceprimar a trecut la ALDE, adică sunt câteva cazuri", a declarat Dorin Hanu, președintele PSD Motru.
Și fostul director în minerit, Vasile Râbu, riscă excluderea din partid. Liderii organizației locale spun că acesta nu a mai venit la ședințele biroului executiv de ceva timp. "Domnul Vasile Râbu nu a mai participat la nicio ședință. La ora actuală dânsul nu și-a manifestat nicio opțiune, să rămână în PSD sau să plece în altă parte. Se va discuta și situația dânsului, să vedem, este invitat și dânsul să participe, face parte din biroul executiv. Dacă vine, probabil va explica de ce nu mai activează în cadrul partidului și vom lua o atitudine adecvată în funcție de răspunsurile pe care le primim", a mai spus Dorin Hanu.
Surse din rândul social-democraților spun că Râbu este nemulțumit de faptul că partidul nu îl mai susține pentru încă un mandat de consilier județean.

Vizualizări: 942

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: