Legile atracției. De ce ești atras de cineva!

Oamenii de știință analizează caracteristicile relațiilor în ceea ce privește atracția, iar concluziile sunt surprinzătoare, scrie ozy.com. De exemplu, știați că bărbații care au un fiu frumos sunt semnificativ mai atrăgători pentru femei decât cei cu fii urâți?

Șoldurile joacă un rol important 

Un profesor de la Universitatea din Leeds a venit cu o ipoteză controversată în studiile despre femei: femeile cu solduri mai late au mai mulți parteneri sexuali.

Unii antropologi susțin că oamenii au învățat să stea în picioare și au dezvoltat șolduri mai mici pentru a face mai ușor mersul, în timp ce șoldurile femeilor au devenit mai late pentru naștere.

Bărbații cu fii frumoși au un succes mai mare

Un biolog de la Universitatea Trnava din Slovacia a descoperit că bărbații cu fii frumoși tind să apară mai atractivi pentru femei. Cum se face? Se pare că modul în care percepem atractivitatea unui partener, chiar și după nașterea unui copil, poate influența totul, de la dacă vom sta împreună la câți copii vom face cu acel partener.

Femeile iubesc bărbații care sunt drăguți cu copiii surorilor

Se pare că, de asemenea, femeile preferă bărbații care sunt buni cu copiii, potrivit unui studiu din 2014, publicat in Journal of Human Behavior in the Social Environment.

Femeile sunt mai directe cand flirtează

Știința spune ca atât femeile cât și bărbații nu sunt buni la flirturi, cu un studiu recent în care se arată că doar 18 la sută dintre femei si-au dat seama ca un bărbat flirta, într-o situatie de unu-la-unu, iar bărbații își dau seama in 36% din cazuri.

Vizualizări: 3,853

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: