Lemnele pentru școli, sparte de voluntari

Mai mulți săteni din comuna Ciuperceni au răspuns prompt la solicitarea autorităților locale de a oferi ajutor la spartul lemnelor pentru încălzirea unităților de învățământ. Aceștia au fost ajutați și de beneficiarii de ajutor social.

Autoritățile locale din comuna Ciuperceni au achiziționat aproximativ 70 de metri cubi de material lemnos pentru încălzirea unităților de învățământ de re raza localității. Cum volumul de muncă este unul foarte mare, autoritățile au cerut sprijinul cetățeanilor să ajute la spart de lemne.

"Ceea ce au făcut oamenii mie mi se pare o chestie normală și de bun simț. Este vorba de lemnele pentru încălzirea unităților de învățământ și am început sa mobilizăm voluntari din comună care să ajute beneficiarii de ajutor social. La prima acțiune au participat 25 de voluntari. La școala din satul Vârtopu au reușit să termine de tăiat, spart și aranjat. În total avem de tăiat 70 de metri cubi și avem asigurate toate școlile și grădinițele. Suntem pregătiți pentru iarnă. ", a declarat Daniel Dobrescu, primarul din comuna Ciuperceni.

Nu este pentru prima dată când autoritățile locale din Ciuperceni solicită sprijinul cetățenilor pentru a rezolva diferite treburi în comunitate și de fiecare dată săteni răspund promt.

Galerie foto


Vizualizări: 782

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: