Lenjerie intimă pe post de lavete în cariere

Chiloţi şi haine de bebeluşi pe post de lavete în carierele din Complexul Energetic Oltenia. Este dezvăluirea făcută de angajaţii companiei. Oamenii spun că au cerut lămuriri conducerii, dar achiziţia de lavete este în desfăşurare.

„Lavetele Complexului Energetic Oltenia. Vorba românului: lame şi chiloţi de dame. Trebuie să facem economii pentru a îndeplini indicatorii de performanţă şi a umfla buzunarele şefilor”, a fost mesajul sindicalistului Nicu Bunoaica, pe o reţea de socializare, unde a şi postat câteva fotografii cu materialele folosite pentru a şterge rulmenţii în cariere.

Sindicalistul susţine că oamenii şi-au cumpărat singuri hainele să aibă cu ce şterge benzile şi piesele din cariere. „Salariaţii merg şi cumpără lavete de unde pot, din târgurile sau magazinele de haine second-hand. Am solicitat, din partea sindicatului, conducerii unităţii să ni se răspundă când vor fi primite lavete de către salariaţi, dar ni s-a spus că se află în procedură de achiziţie. Acest răspuns îl primim mereu din partea conducerii unităţii”, a transmis Bunoaica.

Sindicalistul a ţinut să precizeze că lavetele sunt necesare în orice sector de activitate, dar compania nu le cumpără. (M.M.)

Vizualizări: 1,097

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: