Leşinuri în a patra zi de grevă a foamei

Greva foamei continuă la sediul Complexului Energetic Oltenia, intrând vineri în a cincia zi. Joi un salariat a fost nevoit să renunţe, la cererea medicilor. Este vorba de Sorin Păducel, angajat la SE Rovinari.
Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, le-a transmis greviştilor o invitaţie la discuţii, la Bucureşti, dar aceştia au refuzat şi i-au cerut să vină la Târgu Jiu. Grigorescu este un susţinător al mutării sediului CE Oltenia la Bucureşti, principalul motiv de supărare al greviştilor. Unul dintre greviștii foamei a anunțat că va recurge la gesturi și mai extreme. "Îmi voi da foc dacă vineri nu se rezolvă problema", a spus Gheorghe Peptan, grevist al foamei.
Şi la sediul SDM a fost un fel de leşin, al unui lider PSD, după cum spune sindicalistul Mitrescu. „Bârsanu este candidatul PSD la Dăneşti, de ce este el nemulţumit, că i-a angajat Ciurel copilul şi soţia? Că l-a ţinut brigadier pe un excavator fără şenile?”, a spus Mitrescu. Bârsanu a făcut o scenă la ieşirea directorului Ciobotărică de la negocieri, aruncând medicamente pe jos şi spunând că i-a venit rău.

Vizualizări: 675

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: