Liberalii cer schimbarea directorului de la spital

Deputatul PNL Gorj, Dan Vîlceanu, vrea un alt director la spitalul județean. „Domnul Tătaru nu este recunoscut nici ca bun manager, nici ca medic, tot de la partid... aşa. Gândiţi-vă la toţi medicii din Spitalul Judeţean, medicii buni, când le pui un director la spital şi vine unul care habar nu are ce este la spital şi începe să-şi spună ţie ce trebuie să faci, e frustrant”, a spus Dan Vîlceanu, preşedintele PNL Gorj.

Mandatul lui Tiberiu Tătaru se apropie de final, iar președintele Consiliului Județean Gorj trebuie să numească un interimar, până la organizarea concursului pe post. „Începând cu 1 septembrie voi comunica numele persoanei care va sigura interimatul pentru trei luni. Legea Sănătății prevede o perioadă de interimat de maxim trei luni, în cazuri excepționale se poate prelungi cu încă trei luni, şi acest post va fi scos la concurs conform prevederilor legale”, a declarat Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

Întrebat dacă, din punct de vedere legal, Tiberiu Tătaru, actualul manager, poate ocupa interimar funcţia, Cosmin Popescu a spus că da. „Domnul Tătaru poate asigura interimatul. Conform legii, da, poate asigura. N-am luat o decizie, sigur o să vă comunic, săptămâna viitoare o să vă comunic persoana care va asigura interimatul la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu”, a mai spus Cosmin Popescu, şeful CJ Gorj.

Vizualizări: 1,623

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: