Liberalul Banţa candidează pe un post la APIA

Cele patru posturi de consilier scoase la concurs de APIA Gorj sunt vânate de politicieni, de rudele actualilor angajaţi şi de apropiaţi ai oamenilor de afaceri din judeţ. Un cititor ne-a transmis faptul că deja se ştiu câştigătorii, iar unul dintre ei ar fi liberalul Victor Banţa. Asta în condiţiile în care proba scrisă şi interviul încă nu au avut loc. Cititorul ne-a spus şi numele celorlalte persoane pe care le consideră câştigătoare, însă le vom face publice doar dacă supoziţiile se vor confirma.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţii pentru Agricultură Gorj a scos la concurs un număr de patru posturi. Este vorba de trei posturi de consilier profesional superior pentru centrele locale Hurezani, Turceni şi Târgu Cărbuneşti şi un post de consilier profesional principal pentru centrul local Motru. Pe fiecare dintre aceste posturi sunt zeci de candidaţi. Din primele informaţii a reieşit faptul că unii dintre candidaţi sunt politicieni, rude apropiate ale şefilor de la centrele locale, dar şi prieteni ai oamenilor de afaceri din Gorj.
Printre aceştia se numără şi Victor Banţa, consilier judeţean PNL. Banţa candidează pentru postul de consilier, de la APIA Târgu Cărbuneşti, post pentru care şi-au depus dosarele 19 candidaţi. „Da, mi-am depus dosarul pentru un post la APIA. În momentul de faţă lucrez în cadrul unei companii private. Nu am emoţii, nu mă tem de concursuri, am mai participat şi la alte concursuri. Admiterea dosarelor este un prim pas spre selecţie, iar eu deja am trecut de pasul acesta. Principala condiţie a fost aceea de a avea 9 ani vechime în specialitatea studiilor”, a declarat Victor Banţa.
Acesta s-a arătat deranjat de speculaţiile care se fac pe seama câştigătorilor. „Sunt speculaţii din partea unor persoane de rea credinţă, eu particip la concurs ca orice persoană. Nu mi se pare normal acest lucru. Practic, nu am voie să merg la niciun concurs că speculează X şi Y. E dreptul meu să particip la concurs, eu m-am pregătit şi mă pregătesc în continuare”, a precizat Victor Banţa.
Proba scrisă a concursului are loc în data de 18 iulie, iar interviul este programat în data de 21 iulie.

Vizualizări: 1,906

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: