Iriza s-a mutat la ALDE. „Nu am negociat nimic”

Deputatul Scarlat Iriza a plecat din Partidul Mişcarea Populară. Politicianul a semnat în urmă cu două zile adeziunea la partidul lui Dian Popescu, cu care spune că va face echipă fără a avea pretenţii la parlamentarele din toamnă. Este deja al treilea partid pe care îl schimbă Iriza în mai puţin de doi ani.

Scarlat Iriza a decis să părăsească PMP Gorj după scandalul cu preşedintele Nicolae Davițoiu, pe care îl acuză că a transformat partidul în SRL. ”Am semnat adeziunea la ALDE pentru că la Gorj nu au ai cu cine să lucrezi, cu acel preşedinte care consideră partidul un SRL, în al doilea rând m-a deranjat fuziunea cu UNPR, s-a făcut acum un partid și de dreapta, și de stânga, și de centru, nici nu mai ştiu ce doctrină are acest partid. M-am hotărât să trec la un partid liberal, adevărat de dreapta care se numește ALDE”, a spus Scarlat Iriza, deputat.
Iriza a mai spus că nu și-a negociat nimic cu Dian Popescu, însă este convins că se va găsi și el pe vreo listă. ”Aici pur și simplu am venit la muncă, să-mi conserv voturile pe care le-am luat eu, deputatul Iriza, la Partidul Mișcarea Populară, să le transfer la ALDE. Probabil că pentru parlamentare o să fiu și eu pe o listă, dar nu am discutat locuri, am discutat doar ce o să facem în viitorul apropiat”, a spus Scarlat Iriza, deputat.
Scarlat Iriza a fost ales deputat pe listele PSD, a trecut apoi la PSRO și înainte de alegeri a schimbat macazul și a trecut la PMP. După o ceartă cu Davițoiu, Iriza a semnat acum adeziunea la ALDE.

Vizualizări: 512

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: