Uneperiştii gorjeni se gândesc să plece la PSD

Fuziunea UNPR cu PMP a dat peste cap planurile progresiştilor gorjeni. Mai mulţi lideri UNPR Gorj nu se văd în partidul lui Traian Băsescu. Ba mai mult, se gândesc să plece la PSD. Marius Vlaicu, prim-vicepreşedintele UNPR Gorj, spune că, dacă va trece la PSD, va trece împreună cu mai multe organizaţii locale, colegii din judeţ cerându-i să se întoarcă în partidul din care a plecat.

Marius Vlaicu spune că are trei variante, în momentul de faţă, însă nu s-a decis încă asupra viitorului politic. Cert este că fuziunea UNPR cu PMP l-a făcut să se gândească la o plecare din partid. „Pentru mine sunt trei variante puse pe tapet: o variantă ar fi să mergem la PMP, conform protocolului de fuziune prin absorbţie; o variantă ar fi să merg la mine acasă şi să mă las de politică pentru o perioadă de timp, mai ales că am candidat de mai multe ori şi nu am reuşit să obţin un rezultat foarte bun; iar altă variantă ar fi să trec la PSD”, a declarat Marius Vlaicu.
Acesta susţine că mai multe organizaţii locale i-au cerut să se întoarcă împreună la PSD. „Sunt mai multe organizaţii locale, mai mulţi colegi ai mei, care vor să ne întoarcem înapoi în PSD pentru că noi am plecat din PSD. Noi mai am susţinut la parlamentare pe cei din PSD, l-am susţinut pe domnul Victor Ponta. Pot să vă spun că sunt un om de stânga şi nu văd într-un partid de dreapta, condus de Traian Băsescu”, a declarat Marius Vlaicu. Nici Radu Angheloiu nu se vede în partidul lui Traian Băsescu. „Sunt surprins de această fuziune. Din orientarea care a fost la alegerile locale nu se întrevedea nimic în acest sens. În momentul de faţă, mi-e foarte greu să spun că voi rămâne în partidul lui Băsescu. Sunt mulţi nemulţumiţi în partid, eu am mai spus că acest partid intră în disoluţie, dar iată că a dispărut în totalitate”, a declarat Radu Angheloiu. Fiind un anti-băsist convins, Angheloiu a plecat şi din PNL, după fuziunea cu PDL.

Vizualizări: 3,723

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: