Viceprimar PNŢCD la Polovragi

Gheorghe Epure, primarul PSD de la Polovragi, va face echipă pentru următorii patru ani cu un reprezentant al PNŢCD. Este vorba despre Ion Constantinescu, care a fost desemnat viceprimar. „Cred că voi face echipă bună cu domnul Constantinescu. Este un om responsabil, se implică în problemele comunităţii, am avut inundaţii pe raza comunei şi împreună cu întregul aparat al primăriei am gestionat foarte bine situaţia”, a declarat Gheorghe Epure, noul primar al comunei Polovragi.
Edilul a făcut majoritate în Consiliul Local cu PER, PNŢCD şi Partida Romilor. „În Consiliul Local Polovragi sunt 4 consilieri PSD, 3 consilieri PNL, 2 consilieri PNŢCD, 1 consilier PER şi un consilier de la Partida Romilor. Noi am făcut majoritate cu PER, PNŢCD şi Partida Romilor. Nu vom avea nici un fel de problemă în ceea ce priveşte aprobarea proiectelor”, a precizat Gheorghe Epure.
Printre priorităţile noului primar se numără: extinderea reţelei de canalizare în satul Racoviţa; modernizarea tuturor străzilor rurale; construirea de trotuare pietonale spre mănăstire şi în satul Racoviţa, precum şi construirea de apărări de maluri pe pâraiele unde există risc de inundaţii. Odată ajuns primar, social-democratul a trebuit să renunţe la conducerea ONG-urilor şi a GAL Parâng. În locul acestuia, în funcţia de preşedinte al Grupului de Acţiune Locală Parâng a fost numit Dorin Teodorescu.

Vizualizări: 684

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: