Liberalul Giorgi neagă că ar fi susţinut de Cârciumaru

Liberalul Gabriel Giorgi, directorul societăţii Minprest şi consilier local la Târgu Jiu, neagă orice informaţie privind o susţinere a sa din partea primarului municipiului Florin Cârciumaru. Pe de altă parte, edilul spune că i-a uşurat lui Giorgi drumul spre şefia societăţii al cărei acţionar majoritar este CE Oltenia.

În ultima perioadă se vehiculează prin presă că şeful Minprest, Gabriel Giorgi, ar fi susţinut de primarul municipiului Târgu Jiu în consiliul local, dar şi că ar fi fost ajutat de edilul social-democrat să ajungă directorul societăţii prestatoare pentru minerit. „Nu are dreptate nici domnul Giorgi, nici domnul Dian, nici domnul Nădrag, pentru că lucrurile stau în felul următor: pe domnul Giorgi, pe funcţia care este, de director la Minprest l-au pus, practic, calităţile dânsului şi capacitatea dânsului. Eu, la rugămintea domnului Dian, pentru că, până la urmă, postul era al PNL-ului, m-a rugat la vremea respectivă să fac o intervenţie în sensul de a-l recomanda domnului director Ogârlaci, pentru că eu îl cunoşteam foarte bine. L-am prezentat în sensul de a-l primi să stea de vorbă”, a spus primarul Florin Cârciumaru.

Pe de altă parte, liberalul Gabriel Giorgi spune că nu s-a lăudat că ar fi susţinut de primarul social democrat. “Eu am zis niciodată chestia asta, adică să mă laud că sunt susţinut de primarul Florin Cârciumaru. Ar fi culmea să fac chestii din astea. Cine aruncă cu lucruri de genul acesta nu merită să-l categorisesc. Nu vreau să dau curs la chestii de genul acesta”, a spus Gabriel Giorgi.

Vizualizări: 128

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: