Licitaţia pentru „Municipal“, în iunie

Autorităţile locale din Târgu Jiu au finalizat procedurile pentru organizarea unei licitaţii publice cu strigare pentru vânzarea unor echipamente aferente Stadionului Municipal. Licitaţia este programată în data de 4 iunie la sediul primăriei, reprezentanţii municipalităţii declarând ieri că sumele ce vor fi strânse din vânzarea componentelor vor intra la bugetul local şi vor fi folosite pentru finalizarea altor investiţii din judeţ. Cât priveşte partea de demolare a stadionului, primăria pregăteşte în prezent documentaţia pentru scoaterea la licitaţie.

Firmele interesate să achiziţioneze componente din actualul stadion pot cumpăra caietul de sarcini de la primărie în schimbul sumei de 50 de lei. Marius Ionescu, directorul tehnic al primăriei Târgu Jiu, a precizat în ce direcţii vor merge banii obţinuţi din vânzarea stadionului municipal. „Licitaţia a fost publicată în SEAP, 4 iunie este termenul de depunere şi deschidere a ofertelor. Vedem pe data de 4 iunie ce interes prezintă în vederea valorificării acestor elemente, o valoare de peste 3,7 milioane lei, valoare estimată de la evaluare. Fondurile vor fi virate la bugetul local şi vor fi folosite la celelalte lucrări necesare în municipiu. Cei care doresc aceste elemente, pilonii de susţinere, panourile lumino-tehnice, cablurile electrice, deci începând cu data de 4 iunie odată cu adjudecarea şi încheierea contractului se va trece efectiv la dezafectarea acestor elemente”, a declarat Marius Ionescu, directorul tehnic în cadrul primăriei Târgu Jiu.

Demontare

Reprezentanţii primăriei Târgu Jiu au precizat că în acest moment se lucrează la procedura de licitaţie pentru demolarea stadionului. Viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Aurel Popescu, a declarat că preţul de pornire va fi acelaşi cu cel identificat de evaluator. „Suma depinde de numărul de participanţi, de toţi cei care vor veni să cumpere. Valoarea estimată este undeva la 3,2 milioane, este interesul nostru să avem cât mai mulţi ofertanţi şi să câştigăm cât mai bine din vânzarea acestor elemente. În această perioadă se organizează licitaţia privind demolarea urmând ca după adjudecare, constructorul care va câştiga să treacă efectiv la treabă. Sperăm că într-o perioadă cât se poate de repede să finalizăm toate aceste aspecte”, a declarat Aurel Popescu, viceprimarul din Târgu Jiu.

Vizualizări: 135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: