Licitație online în scop caritabil

Artiștii plastici din Gorj fac o faptă bună în prag de sărbători. Scot la licitație mai multe lucrări, iar banii obținuți vor ajunge la Clubul Rotary din Târgu Jiu, care vrea să cumpere peste 40 de tablete. Acestea vor fi donate mai multor copii din județul Gorj care nu au nici internet și nici un dispozitiv inteligent să facă ore online.

Licitația va avea loc în perioada 19 – 20 decembrie, pe internet. Din toți banii care se vor strânge vor fi cumpărate tablete pentru copii din familii vulnerabile.

„Dăruiește pentru viitor este un proiect prin care Clubul Rotary din Târgu Jiu urmărește investiția în viitorul nostru: educația copiilor. Clubul Rotary din Târgu Jiu va achiziționa peste 40 de tablete ce vor fi oferite copiilor din familii social vulnerabile, asigurându-se accesul la internet pentru acestea și implicit accesul la educație pentru copii. Pentru a strânge fondurile necesare, organizăm o licitatie în scop caritabil beneficiind de sprijinul Uniunii Artiștilor Plastici –Filiala Gorj Licitatia se va desfășura online, în perioada 19-20 decembrie 2020, la adresa: https://b2b.24auction.ro/auction/view_auction?id=23. Toate fondurile rezultate în urma acestei licitații vor fi folosite pentru achiziționarea de tablete. Doar împreună putem aduce un zâmbet pe chipul copiilor”, au transmis reprezentanții Clubului Rotary.

Vizualizări: 1,002

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: