S-a stins o asistentă medicală din Gorj. "Mi-ai spus că se întâmplă ceva cu tine, dar nu m-am gândit că moartea bătea la ușa ta"

Moartea Mihaelei Cartianu, asistent medical la Spitalul de Pneumoftiziologie de la Dobrița, județul Gorj, este plânsă de colegi și de foștii pacienți.

"Dacă mi-ar fi spus cineva că vei pleca atît de repede și fulgerător din aceasta lume l-aș fi bătut! Vestea pierderii tale fulgerătoare m-a făcut să-mi dau seama cât de fragilă este viața! Îmi pare nespus de rău că nu am reușit să vorbesc cu tine nici ieri și nici alaltăieri! Mi-ai spus că se întâmplă ceva cu tine, dar nu m-am gândit că moartea bătea la ușa ta! Drum lin printre îngeri prietena și colega mea iubită! Vei rămîne veșnic în sufletul meu, Mihaela Cartianu! Aveai atîtea planuri pentru această viață!", a scris o prietenă pe pagina de socializare.

"Nu pot să cred, nu pot să accept că am pierdut colega mea! Miha, cine ne ține calea dimineața??? Mihaela Cartianu, o să îți simțim lipsa! Dumnezeu să te ierte, draga mea!", este mesajul unei alte prietene, pe paginile de socializare fiind deja sute de mesaje de condoleanțe.

La spitalul Dobrița sunt tratați și pacienți Covid cu forme ușoare, dar asistenta medicală nu era în baza de date cu o astfel de afecțiune.

Vizualizări: 10,506

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: